Perfect For All

The modern design of Minamaze (Lite) makes it the perfect choice for any website. Business, charity, blog, well everything!

Read More

100% Responsive

Minamaze (Lite) is 100% responsive. It looks great on all devices, from mobile to desktops and everything in between!

Read More

Powerful Framework

Get a taste of our awesome ThinkUpThemes Framework and make changes to your site easily, without touching any code at all!

Read More

Dance Star Croatia 2017.

 

Poštovane kolegice, poštovani kolege!
Zadovoljstvo mi je pozvati Vas na 2. Kongres Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju koji će se pod nazivom „Dermatovenerologija – nove spoznaje i izazovi“.

Kongres će se održati u Zagrebu u hotelu ARCOTEL Allegra Zagreb, 17., 18. i 19. studeni 2016. g.
Zagreb slovi kao siguran velegrad otvorenih vrata, burne povijesti i zanimljivih ličnosti, koji srdačno poziva na upoznavanje i ispunjava očekivanja. U ovom se gradu lako sklapaju zanimljiva poznanstva, nova prijateljstva i proživljavaju nezaboravne dogodovštine. Povijesne se sekvence čitaju kao slikovnica na sačuvanim fasadama, a ulice i trgovi odišu suživotom različitih mentaliteta koji stvaraju prepoznatljiv zagrebački identitet opuštenog velegrada. Savjet je prepustiti se atmosferi grada, od kojeg su ljepše samo Zagrepčanke, tvrde mnogi.

Na kongresu će biti predstavljena najnovija dostignuća u zdravstvenoj njezi dermatoveneroloških bolesnika, sestrinstvo dermatovenerologije danas, pružiti nam smjernice za budućnost zdravstvene njege u dermatovenerologiji. Od osnutka do danas postigli smo brojne rezultate:
– 22.rujna. 2011. – otvorena web stranica Udruge http://www.umsthd.hr/,
– 23. rujna 2011. – 1. Stručni skup udruge pod pokroviteljstvom KBC-a „Sestre milosrdnice“ i HKMS,
– I. kongres održan 04. do 07. listopada 2012. godine s međunarodnim sudjelovanjem „Sestrinstvo dermatologije u suvremenoj medicini“
– prvi puta organiziran je tečaj “Škole atopije” kao i brojne radionice za kronične rane, 2013. godina
– brojni tečajevi za kronične rane mnogih Dermatoloških Klinika RH, brojni tečajevi “Škole atopije”
– 27. studenoga 2013. godine održan je I. simpozij pod nazivom “Škola atopije – Patogeneza, liječenje i njega djece s atopijskim dermatitisom” za medicinske sestre/tehničare i liječnike u organizaciji Poliklinike za dermatovenerologiju CUTIS, Dubrovnik, Hrvatskog liječničkog zbora – podružnice Dubrovnik i Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju, a pod pokroviteljstvom: Klinike za kožne i spolne bolesti KBC-a „Sestre milosrdnice“, Zagreb i Hrvatske liječničke komore.
– 09. do 10. svibnja 2014. godine u Zagrebu je održan II. simpozij UMSTHD “Izazovi u suvremenom sestrinstvu dermatovenerologije”.

U izradi je priručnik standardiziranih postupaka za dermatovenerološke bolesnike uz potporu HKMS i KBC-a “Sestre milosrdnice te UMSTHD.
Kako bismo što bolje odgovorili izazovima modernog sestrinstva u dermatovenerologiji, načelne teme kongresa su:
1. Zdravstvena njega dermatoveneroloških bolesnika zasnovana na dokazima
2. Novosti u liječenju i njezi dermatoveneroloških bolesnika
3. Informatizacija i potrebe sestrinske dokumentacije u dermatovenerologiji
4. Slobodne teme
5. Posteri
6. Radionice

Prijavljene radove s kojima možete sudjelovati na kongresu potrebno je dostaviti do 15. kolovoza 2016. godine na e-mail
udruga.derma@gmail.com

Predsjednica kongresa
Anđelka Brtan